Natuurlijk schepijs waar iedereen blij van wordt.

Het natuurlijk schepijs dat wij serveren wordt geproduceerd op een kleine familieboerderij en ijsmakerij in hartje Overijssel. Verse melk – rechtstreeks van het land – en alleen maar natuurlijke producten zijn de enige ingrediënten van ons unieke schepijs.

Daar word jij toch ook blij van?

Weet je waar je nog blijer van wordt?

Dat je bij De IJsgalerij van Wijk aan Zee kunt kiezen uit maar liefst 50 verschillende smaken van ons natuurlijk ijs!

Onze 'partmers-in-ice' Wilma en Gerrit van IJsboerderij Ôans.

Al ons ijs en onze ijstaarten worden ambachtelijk gemaakt door IJsboerderij Oans. Gerrit verzorgt de koeien en Wilma maakt met haar kleine team het natuurlijke schepijs. Alleen maar bereid met verse, natuurlijke ingrediënten, zonder vreemde stoffen of kleurstoffen.

Nou ja… op twee ijsjes na dan. Alleen aan ons Bubbelgumijs worden kleurstoffen toegevoegd, omdat we die (nog) niet in de natuur kunnen plukken…

Benieuwd hoe ons ijs ambachtelijk bereid wordt?

Neem dan een digitaal kijkje in de IJsboerderij van Oans waar Wilma en haar team ons natuurlijk schepijs maken. Lekker met verse koemelk van eigen Bertha’s en alleen natuurlijke ingrediënten!

Hier wordt niet alleen ons schepijs gemaakt, ook onze ijstaarten worden op bestelling vers voor ons gemaakt bij de IJsboerderij met de beste producten uit de natuur!

Graag laten we ook de melkkoeien van Ôans nog even 'shinen'!

Want zij zijn de echte helden die voor ons ijs dagverse koemelk leveren. En wie geven de allerbeste koemelk?

Juist. Gezonde én super blije koeien. Dan is de melk namelijk veel smaakvoller en romiger dan de melk van fabriekskoeien. Wilma en Gerrit verzorgen hun eigen koeien met heel veel liefde, aandacht en de beste zorg.

En dit proef je terug in ons schepijs!